като я оставя на свободна нещо почва да трака от към скоростите,като натисна съединителят спира???.И втора много лошо ми вие.някаква идея какво може да е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане на скоростите на типо
Collapse
X
-
Re: Тропане на скоростите на типо
pugsy написа:като я оставя на свободна нещо почва да трака от към скоростите,като натисна съединителят спира???.И втора много лошо ми вие.някаква идея какво може да еTipo DGT, 1.6 DOHC
-
bebop написа:pugsy написа:като я оставя на свободна нещо почва да трака от към скоростите,като натисна съединителят спира???.И втора много лошо ми вие.някаква идея какво може да е
Коментар
-
При мен не трака. При мен шуми. Като натисна съединителя спира. 2 пъти сменям масло на скоростната кутия. Отначало си мислех, че за това шуми. Маслото беше на пяна. Явно някой е доливал боклуци. След това си сложих селениа. Не ми хараса. И сега съм с Шел. Напълно синтетично. Колко е пълна синтетика е друг въпрос. Като тръгвам зимата пак 400м трудно влиза 1-вата. И втората прохърква ако побързаш малко със смяната.Tipo DGT, 1.6 DOHC
Коментар
-
bebop написа:При мен не трака. При мен шуми. Като натисна съединителя спира. 2 пъти сменям масло на скоростната кутия. Отначало си мислех, че за това шуми. Маслото беше на пяна. Явно някой е доливал боклуци. След това си сложих селениа. Не ми хараса. И сега съм с Шел. Напълно синтетично. Колко е пълна синтетика е друг въпрос. Като тръгвам зимата пак 400м трудно влиза 1-вата. И втората прохърква ако побързаш малко със смяната.
Коментар
-
pugsy написа:при мене само втора ми вие в движение,ина4е на място като натисна съединителят и спира да тропа,та ще е лошо ако трябва да сменям пак скорости,но пък имам ве4е опит в товаTipo DGT, 1.6 DOHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар