От известно време ми прави впечатление, че при по-висока скорост (100+) осезаемо се чува свистенето на преминаващия въздух. Аз го чувам от предната част на предните врати и/или някъде от огледалата. При всички ли е така или да мисля нещо по уплътненията, защото предполагам, че те са причината?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свистене в купето
Collapse
X
-
На мен ми свистеше антената над 100км/ч - след като я наведох по-близо до тавана и звъка изчезна.Иначе - разгледай си уплътненията и виж да не са изместени или нещо друго - ако е от тях обаче - не само ще свири, но и ще духа.ПО-вероятно е от огледалата, но там нищо не може да се направи освен съвсем леко да се прибрат навътре и да се регулират наново.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
След като преместих летните гуми отзад - свистенето също се премести там Баси смеха. Иначе при висока скорост всичко, което стърчи от купето "озвучава" стабилно ... Но гумите са ми точно като отворен прозорец.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:След като преместих летните гуми отзад - свистенето също се премести там Баси смеха. Иначе при висока скорост всичко, което стърчи от купето "озвучава" стабилно ... Но гумите са ми точно като отворен прозорец.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар