Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свистене в купето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свистене в купето

От известно време ми прави впечатление, че при по-висока скорост (100+) осезаемо се чува свистенето на преминаващия въздух. Аз го чувам от предната част на предните врати и/или някъде от огледалата. При всички ли е така или да мисля нещо по уплътненията, защото предполагам, че те са причината?
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

На мен ми свистеше антената над 100км/ч - след като я наведох по-близо до тавана и звъка изчезна.Иначе - разгледай си уплътненията и виж да не са изместени или нещо друго - ако е от тях обаче - не само ще свири, но и ще духа.ПО-вероятно е от огледалата, но там нищо не може да се направи освен съвсем леко да се прибрат навътре и да се регулират наново.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

И при мен свисти яко, но като че ли зимата е по-осезаемо. Уплътненията са добре уж, като не е отворила клапата в колата става парник за отрицателно време
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

След като преместих летните гуми отзад - свистенето също се премести там Баси смеха. Иначе при висока скорост всичко, което стърчи от купето "озвучава" стабилно ... Но гумите са ми точно като отворен прозорец.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          След като преместих летните гуми отзад - свистенето също се премести там Баси смеха. Иначе при висока скорост всичко, което стърчи от купето "озвучава" стабилно ... Но гумите са ми точно като отворен прозорец.
          При мен за като детска количка - моите зимните звучат като заминали лагери - такова бучене се разнася на ниска скорост в завой, че в началото се стрясках. Ама сега свикнах и не ми пречи, но за сметка на това яко драскат и на лед даже... Модела им е такъв.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Свистенето идва от външното каучуково рогче отгоре на гуменото уплътнение на вратата.
            BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

Ей такова чукане (отговор) чаках Благодаря на колегата bobis, че ме насочи.Утре почивам и ще си правя експерименти.
              Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Аз съм с две антени и определено е от задната.Ако някой се интересува защо са две с втората се свързвам с кораба майка.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Кажи кога ще е масовото самоубийство, защото и аз искам да се пречистя. Завещал съм всичко на Амбра.п.с. Sorry, но не се сдържах
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Working...
                  X