Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Упорити детонации

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    dan4o написа:
    ко стана ,спряха ли гърмежите?
    Утре е денят на истината. Както писах по-горе, едни взеха карбуратора за мостра и днес са донесли на майстора друг такъв от Дупнница за 140 лева. Ще го слагаме утре да видим дали ще се оправят нещата. Според майстора - гаранция. Поне още не съм го платил. Гръмне ли, си слагам обратно моя.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

    Коментар


      #17
      ебахти карбуратора 140 лв. айде чакаме инфо
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

      Коментар


        #18
        pakumba написа:
        ебахти карбуратора 140 лв. айде чакаме инфо
        И такаааа. Карба е сложен и нещата не се оправиха, но доста се подобриха - пълно щастие няма :D Детонации пак има, но много по-рядко от преди, когато бях самоходна гаубица. За цял следобед каране на два пъти се опита да гръмне, но някак глухо. Майсторът умува, умува и реши, че поредният пирон в ковчега на проблема ще е преждевременната смяна на маслото(Midland), защото му се стори, че е лошо и лепне и допусна вариант някой клапан от време на време заради това да зацикля. Иначе компресия си има. Реших да оставя на колата новия карбуратор - по стегнат е и колата по добре пали и не гасне като със стария. Жалко, че му смених напразно всички джунджурии преди това - сега ще отлежава в мазето. Само да не види майстора една ръждичка на вратата, че не ми мърда нова теория за детонациите и пребоядисване на автомобила за тяхното ликвидиране.To be continued........
        преди - TIPO
        сега - VOLVO XC60

        Коментар


          #19
          Колега,като гледам май майстора ще се окаже калпав!Щом си сменил всички чаркули на старият карб и не е проработил както трябва,то ме съмнява,че я са объркани жиглъорите,я не е настроен както трябва....Това с маслото някак си ми звучи крайно нереално и според мен те вкарва в приключения.Прочети още веднъж мненията на колегите.Мисля,че имаше съвети за ремонт на тоците?Успех!
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

          Коментар

          Working...
          X