Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем с ляв мигач.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странен проблем с ляв мигач.

Проблема е следния:тръгвам да завивам на ляво,мигача почва да цъка(мига си ,свети),обаче тръгна ли да натискам спирачката мигача спира тотално,ни цъкане ,ни светкане :D Леле,от къде ли идва ?И то пробвах много пъти,и всичко се повтаря,натисна ли спирачката,левия мигач спира Ако,някой се сеща -да каже Благодаря Ви За пореден път поместена в неправилен раздел тема. Колеги, толкова е елементарно, щом питате нещо, естествено че ще бъде в "Консултации". Отделен въпрос е, че неправилно поместената тема е придрожена и с крещене. Колега, на кого се караш....Моля спазвайте елементарните правила на клуба - да помествате в правилните раздели темите си и да не си крещите безпричинно един друг.Модераторски екип fiat-bg.orgИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ЦЕЛИЯ МОДЕРАТОРСКИ ЕКИП Друг път,ще гледам къде слагам темите
    Tipo 1.4 i.e. 71 hP (слаба купешка ракия)

ИВО

Задният ти ляв стоп няма добра маса.Провери си всички връзки на стопа.

Коментар

Благодарности на колегата "Immortal" ! Оказа се прав.Отзад беше изкривена щипката на кабелите ,точно на минуса ! Много ми помогна ,и благодаря за бързата намеса

ИВО

Коментар

Всички проблеми със странно светещи фарове/стопове/мигачи идват от калпава маса обикновено в стоповете. Най-весело е като видиш Форд Ескорт пуснал аварийни - отзад е като светомузика
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          Всички проблеми със странно светещи фарове/стопове/мигачи идват от калпава маса обикновено в стоповете. Най-весело е като видиш Форд Ескорт пуснал аварийни - отзад е като светомузика
          Лада 2107 е още по-голямо шоу - всичко мига, вкл. и светлините за задна скорост. :D
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

.....

ИВО

Коментар

Rokambol написа:
              jenshen73 написа:
              Лада 2107 е още по-голямо шоу - всичко мига, вкл. и светлините за задна скорост. :D
              Според мен Бравото ги бие всички! Отзад и хипер смешно като са му разцентровани светлините, а най-лошото е, че голяма част от Бравоците са така. Поредният ни резил
              Bravo 1.6 16v

Коментар

При мен е същия проблем но с десния мигач хахаххаха

Коментар

И при мен правеше така докато не зачистих пластинката за масата, така че си е нормално косурче при нашите брадви. Докато са пуснати стоповете за мъгла или докато е на задна - съвсем не му стигаше тока, но е доста лесно отстранимо само с отверка.
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

На мене ми беше изкривена женската букса отзад на левия стоп , просто зачистих,огънах си го как трябва да е и ЗАСПА !

ИВО

Коментар

Working...
                    X