Пък накрая колегата с проблема може и да почерпи всички и залаганията да отпаднат. От мене мезето - 10 кебапчета за крушки менте.Препечените филиии - на корем - бонус!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Важен въпрос , касаещ фаровете.
Collapse
X
-
клемата е нова..., няма конденз по стълкото на фара , нито по рефлектора...Старая се да не пипам крушката с пръсти уж , ама ако съм я докоснал леко евентуално...а крушките си ги купувам от Руския пазар (сраааааам). Значи сега ще си купя нещо по-скъпо и ще ви кажа какъв е резултата като се видим на срещата.(ама другата , ’щото тая седмица съм в Сф и ще се върна късно в неделя)Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Хихихи, Ники, тоя руски пазар в Аспарухово още ли го има бе??? И ако крушките са по 1лв/бройката - таман за 5 месеца ме стигаш мен Щото при мен НАРВА горят по една на шест месецаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Значи които сме заложили на крушки менте печелим!Я някой от загубилите да направи рекапитулация какво печелим... Че ние победителите ни мързи да смятаме, ама май доста ядене и пиене ще падне...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар