Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Важен въпрос , касаещ фаровете.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пък накрая колегата с проблема може и да почерпи всички и залаганията да отпаднат. От мене мезето - 10 кебапчета за крушки менте.Препечените филиии - на корем - бонус!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

аз залагам каса бира с мезето че е от пипането с пръст

Коментар

клемата е нова..., няма конденз по стълкото на фара , нито по рефлектора...Старая се да не пипам крушката с пръсти уж , ама ако съм я докоснал леко евентуално...а крушките си ги купувам от Руския пазар (сраааааам). Значи сега ще си купя нещо по-скъпо и ще ви кажа какъв е резултата като се видим на срещата.(ама другата , ’щото тая седмица съм в Сф и ще се върна късно в неделя)
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Кво излиза - че всеки печели по малко? А защо залагахте на лош контакт при 1.0 от easylife? тва е безпредметен залог. Дори банките дават по-високи лихви.... 1.04 за година.....

Коментар

Хихихи, Ники, тоя руски пазар в Аспарухово още ли го има бе??? И ако крушките са по 1лв/бройката - таман за 5 месеца ме стигаш мен Щото при мен НАРВА горят по една на шест месеца
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Значи които сме заложили на крушки менте печелим!Я някой от загубилите да направи рекапитулация какво печелим... Че ние победителите ни мързи да смятаме, ама май доста ядене и пиене ще падне...
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

:D ей пичове аз ако не изляза прав си държа на думата които доиде в Русе ще му хвърля кожата на оградата след запоя

Коментар

Working...
                X