Колеги , в началото не обръщах внимание , но ето , че за пореден път ми се случва да ми изгори крушката. Странното е , че се случва всеки месец (от както съм купил колата) и гори само крушката на десния фар и то само на късите.От какво може да е този...проблем? Не знам на вашите коли как е , но със Стильо ми се взима акъла докато сменя тая крушка...Помощ...ако знаете нещо.Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Важен въпрос , касаещ фаровете.
Collapse
X
-
Re: Важен въпрос , касаещ фаровете.
nikki_sixx написа:Колеги , в началото не обръщах внимание , но ето , че за пореден път ми се случва да ми изгори крушката. Странното е , че се случва всеки месец (от както съм купил колата) и гори само крушката на десния фар и то само на късите.От какво може да е този...проблем? Не знам на вашите коли как е , но със Стильо ми се взима акъла докато сменя тая крушка...Помощ...ако знаете нещо.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
deadairplane
-
Аха и аз съм за ментака.Наложи ми се да си купя една крушка веднъж и гледам в един магазин евтини,скъпи и по скъпи.Шефа на магазина не продавача ми вика купи си от тия не от тия ,а пък аз ще ти подаря две от тези най евтините.Така и стана ,но тези евтини изкараха по една седмица.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ogi28b написа:к’ъв е коефициента за"менте", да се застраховам? ако е по-малко от половин бира за всяка заложена бира, оставам така.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
deadairplane
-
И аз залагам бира, че е менте крушка.Малииии как ще се отрежемСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар