Пък накрая колегата с проблема може и да почерпи всички и залаганията да отпаднат. От мене мезето - 10 кебапчета за крушки менте.Препечените филиии - на корем - бонус!
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
клемата е нова..., няма конденз по стълкото на фара , нито по рефлектора...Старая се да не пипам крушката с пръсти уж , ама ако съм я докоснал леко евентуално...а крушките си ги купувам от Руския пазар (сраааааам). Значи сега ще си купя нещо по-скъпо и ще ви кажа какъв е резултата като се видим на срещата.(ама другата , ’щото тая седмица съм в Сф и ще се върна късно в неделя)
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Кво излиза - че всеки печели по малко? А защо залагахте на лош контакт при 1.0 от easylife? тва е безпредметен залог. Дори банките дават по-високи лихви.... 1.04 за година.....
Хихихи, Ники, тоя руски пазар в Аспарухово още ли го има бе??? И ако крушките са по 1лв/бройката - таман за 5 месеца ме стигаш мен Щото при мен НАРВА горят по една на шест месеца
Значи които сме заложили на крушки менте печелим!Я някой от загубилите да направи рекапитулация какво печелим... Че ние победителите ни мързи да смятаме, ама май доста ядене и пиене ще падне...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар