Колеги , в началото не обръщах внимание , но ето , че за пореден път ми се случва да ми изгори крушката. Странното е , че се случва всеки месец (от както съм купил колата) и гори само крушката на десния фар и то само на късите.От какво може да е този...проблем? Не знам на вашите коли как е , но със Стильо ми се взима акъла докато сменя тая крушка...Помощ...ако знаете нещо.Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Важен въпрос , касаещ фаровете.
Collapse
X
-
Re: Важен въпрос , касаещ фаровете.
nikki_sixx написа:Колеги , в началото не обръщах внимание , но ето , че за пореден път ми се случва да ми изгори крушката. Странното е , че се случва всеки месец (от както съм купил колата) и гори само крушката на десния фар и то само на късите.От какво може да е този...проблем? Не знам на вашите коли как е , но със Стильо ми се взима акъла докато сменя тая крушка...Помощ...ако знаете нещо.Според мен дава на късо някъде!
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
deadairplane
-
Аха и аз съм за ментака.Наложи ми се да си купя една крушка веднъж и гледам в един магазин евтини,скъпи и по скъпи.Шефа на магазина не продавача ми вика купи си от тия не от тия ,а пък аз ще ти подаря две от тези най евтините.Така и стана ,но тези евтини изкараха по една седмица.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ogi28b написа:к’ъв е коефициента за"менте", да се застраховам? ако е по-малко от половин бира за всяка заложена бира, оставам така.Аз не съм патил, защото купувам винаги най-доброто за фаровете ми, но един приятел смени 7 по 3лева за една седмица
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
deadairplane
-
И аз залагам бира, че е менте крушка.Малииии как ще се отрежемСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар