при мен е една степен - тя на коя от вашите 2 отговаря - щото на мен никога не сам ми примигвали фаровете...?п.п. spark, кои са толкова многото недомислици при фиат, та толкова си се афектирал?
Окачването като на каруца и например таблото, което няма с какво да заглушиш да не трака освен с много силна музика. Не съм чак толкова придирчив към мекото возене, но мина ли през дупка и направо имам чуството че в съседния град разбират Както и да е за тоците говорехме.
при мен е една степен - тя на коя от вашите 2 отговаря - щото на мен никога не сам ми примигвали фаровете...?п.п. spark, кои са толкова многото недомислици при фиат, та толкова си се афектирал?
Окачването като на каруца и например таблото, което няма с какво да заглушиш да не трака освен с много силна музика. Не съм чак толкова придирчив към мекото возене, но мина ли през дупка и направо имам чуството че в съседния град разбират Както и да е за тоците говорехме.
Ами колега щом си толкова недоволен смени го този Фиат бе !!!! Ако мислиш че друга 10-12г. няма да е същата .............., незнам !!!!!П.П: Ако твойто е каруца си е твои проблем, но да знеш че има и фаитони от този клас :D :D :D :D
като минеш през дупка колега............ А като летиш със 140 и си в завой??? колко по-стабилен си , замисляш ли се? Италианците правят колите си за техните пътища - магистрали, висока скорост, адреналин, темперамент, южняци... а не като за немски пенсионери. sev, все забравям коя година е колата ти? ако си преди 99 , си залагам главата че ксенона ти примигва, ако си с оригинална инсталация. Вероятно не го забелязваш но примигва. И аз не забелязвах халогените че примигват, преди да ми кажат, но откакто ми казаха и се загледах, го забелязвам толкова хубаво че чак ме дразнеше.. И при колегата JO_666 е било така, щом го казва, но го бил оправил примигването "с помощта на колеги от форума" Аз защо пък си мислех че всички с климатик имат по 2 перки? А тя била само 1... тюх, нищо не стаа от мене...
Според мен всичко ще се нормализира с проработването на първа степен на вентилатора.
т.е. възстановяване на работата и?
Да, нищо не пречи да пробваш, ако ти работи първата степен не би трябвало да го има тоя проблем.Поне според мен. Ако някой има друго решение може да сподели.
мдааобаче от нищо на втора не е като от първа към втора степенсвалил съм реостата и ще го оправя
Днес гледах в магазина на hit-ko в Бургас товарно съпротивление 18лв. През лятото и аз си играх да ги правя (при мен са 2бр). Сега е момента да си смениш клемите с нови, но истински.Естествено, че при пускане директно на 2ра вентилаторна степен има голям пад на напрежение, което може да влияе още повече на ксеноновия трансфертер.
FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
става въпрос за много леко примигване в момента на превключване към дълги, а не за мигане по време на дългите. Има го просто защото имаш моментна нула на напрежение. МОже и при ксеноона да не се забелязва, но при халоген е толкова ясно изразено, че направо ти се струва като изгасване.
такаперката я оправихсега е много по-добреобаче докато правих снимка за Оги, забелязах че има много слабо премигванезабелязва се само на тъмно мястоако съм зад друго кола не се усеща нищоусеща се като наваляне/усилване на фаровететова става при включване на консуматори - стопове, ел-стъкла, нагревателстава за части от секундатакакво да правя?ако пусна фаровете през реле ще стане ли работата?и ако отговорът е да - какво реле да търся?1 или 2 - за всеки фар отделно?
такаперката я оправихсега е много по-добреобаче докато правих снимка за Оги, забелязах че има много слабо премигванезабелязва се само на тъмно мястоако съм зад друго кола не се усеща нищоусеща се като наваляне/усилване на фаровететова става при включване на консуматори - стопове, ел-стъкла, нагревателстава за части от секундатакакво да правя?ако пусна фаровете през реле ще стане ли работата?и ако отговорът е да - какво реле да търся?1 или 2 - за всеки фар отделно?
При мен след много магарии на едната лампа постигнах наи добър резултат прз 2 релета по 40А и един бушон 20А.
Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
колга,прегледах на бързо мненията на колегите за твоя проблем но никъде не прочетох да обърнеш внимание:състоянието на акумулатора,зарядния ток на алтернатора и неговото състояние.пробвай.може да се окаже печеливш ход.
тези неща са о.к.зареждане и подобниакамулатора е нов - на 2- месеца
Наи добре през релета и яки маси на шасито , така отстраняваш 99.8% от проблема. Това е установено от мен , а и имах няколко консултации с ogi28b :D :D
Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар