Колеги, днес ми се случи едно много странно нещо.Значи карам си аз намалям да правя ляв завой и освобождавам от скорост и си карма по инерция до кръстовището и съм спрял нали и включвам първа а то що да видя колата угаснала и на средата на кръстовището седя и не мога да запаля върти като лудо и не пали това е на бензин.Имам газова но беше празна та бутнаха ме до една газстанция сипах малко газ и колата запали прехвърлям на бензин и моментално гасне.Превключвам на газ и си пали след каране около 1 километър гася включвам на бензин и си запали и на бензин без проблем се едно никога не е гаснела.Мислих си за датчик на хол но ако е от него защо само на бензин е пали а на газ си пали.От какво може да е проблема.Моля ако някой се е сблъсквал с такъв проблем да сподели преди да хукна по сервизите за да ми одерат кожата.Поне да имам представа за какво може да иде речОт правилата на форума.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Желателна е корекция на заглавието.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем Браво 1,4 не пали и работи на бензин.
Collapse
X
-
Задръстена бензиноподаваща система. Случва се при коли, които се карат само на газ. Ако обаче караш понякога на бензин - възможно е част от боклуците да са ти задръстили горивопровода. Правилото за коли с газови инсталации е винаги да имат поне 15-20литра бензин в резервоара.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Заглавието ти го оправих ама ако и по този начин си ремонтираш колата както нежеланието за заглавието на темата скоро няма да я оправиш колега.Бензиновия филтър е един от консумативите който се сменя първи след закупуване на колата заедно с въздушния или на всеки поне 15000 км.Другия вариант е проблем с помпата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар