Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бартер Фиат Мареа за Фиат Пунто МК2 струва ли си според вас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dudulia написа:
    Ситроенчето е перфектно, има много добра возия, поддръжката му е евтина и е много симпатично на външен вид!Честно казано даже ми харесва повече и от Мареата!И защо мислиш,че е с евтина поддръжка?Аз не съм много сигурен имайки предвид един познат който имаше ВХ 14 и ми говореше за доста солени цени.
    Ами комшията има същото!Например за Мареата смяна на ангренаж+ролки+трите пистови ремъка+другите две ролки излиза около 300 лв.На Ксарата е много по-опростено и излиза най-много 140 лв.И не само това - данъка на Мареата е 125 лв., а на Ксарата 30, 40 лв.За окачването също - тампони, шарнири и т.н. също са на същите пари ,като на Мареата!Може да има и по-скъпи части и консумативи, незная!Абе ще видим какво ще стане!Още не съм се навил напълно :D
    Fiat Grande Punto

Коментар

pifakiz написа:
      Предлагат ми Ситроен Ксара 1999 година ,хечбек 5 врати ,на 140000 км 1.6 вс. екстри без кожа за Мареата + 300 лв.Ситроенчето е перфектно, има много добра возия, поддръжката му е евтина и е много симпатично на външен вид!Честно казано даже ми харесва повече и от Мареата!Направо незнам какво да правя - имам предложение, "на което не може да се откаже"! :D Също така Пежо 206 1999 год. 1.4 170000 км , 5 врати, вс. екстри без клима и кожа за Мареата + 700 лв.Ха сега да видим вие какво ще кажете :D
      ситроен и евтина подръжка до колкото знам това са несъвместими неща, говоря от името на приятел който е работил във сервиз за френски коли
      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
        pifakiz написа:
        Предлагат ми Ситроен Ксара 1999 година ,хечбек 5 врати ,на 140000 км 1.6 вс. екстри без кожа за Мареата + 300 лв.Ситроенчето е перфектно, има много добра возия, поддръжката му е евтина и е много симпатично на външен вид!Честно казано даже ми харесва повече и от Мареата!Направо незнам какво да правя - имам предложение, "на което не може да се откаже"! :D Също така Пежо 206 1999 год. 1.4 170000 км , 5 врати, вс. екстри без клима и кожа за Мареата + 700 лв.Ха сега да видим вие какво ще кажете :D
        ситроен и евтина подръжка до колкото знам това са несъвместими неща, говоря от името на приятел който е работил във сервиз за френски коли
        И аз така знам, ама вече и предлаганите резервни части за тях не са френски, и за това и цените са им вече по-ниски!
        Fiat Grande Punto

Коментар

pifakiz написа:
          Също така Пежо 206 1999 год. 1.4 170000 км , 5 врати, вс. екстри без клима и кожа за Мареата + 700 лв.Ха сега да видим вие какво ще кажете :D
          На предната ми работа служебните коли бяха Пежо206 само че с 1.1 мотор.Имаше с две и четири врати.Като тръгнеш Плевен -Видин направо ти се увижда а не е толкова голямо растоянието.За мотора : между Видин и Монтана сме се дърпали със Сеат Ароса 1000 кубика и мога да твърдя че Сеата е по -добър. Това разбира се е мое мнение и не ангажирам никого с него.

Коментар

Working...
          X