Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Palio или Punto

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

MateikoGT написа:
    Според мен по добрия вариант е Пунтото.Палиото не ми харесва зареди предната решетка и и най-вече ,че е комби.Това е моето мнение
    Палиото не е само комби, има хечбек и седан!

Коментар

Някой има ли идея дали в Палио-хеч. се влага 1.6 мотора??В Аутодата извежда като информация само 1.2, като на мен не ми се вярва да е имало само 1 агрегат.Много ми е интересно, т.к. вече съм се огледал в едно красиво зверче с 1.6мотор (и се чудя да не е Трансплант)
      '99 Palio I Weekend 1.7TD

Коментар

siegfrid написа:
        Някой има ли идея дали в Палио-хеч. се влага 1.6 мотора??В Аутодата извежда като информация само 1.2, като на мен не ми се вярва да е имало само 1 агрегат.Много ми е интересно, т.к. вече съм се огледал в едно красиво зверче с 1.6мотор (и се чудя да не е Трансплант)
        В аутодата липсват някои модели, а и зависи коя версия ти е програмата. Най-сигурната проверка е по номер на рамата - проверяваш го в EPER и веднага дава информация на това шаси фабрично какъв двигател се монтира и още много други неща, та дори и цвета на тапицерията.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И аз стигнах до същия извод....Разравяйки се в eper намерих необходимата информация. Мерси за жокерчето, остава да видиме дали ще се харесаме взаимно с горепосоченото Палио
          '99 Palio I Weekend 1.7TD

Коментар

Working...
          X