Ужасно ме дразни, чувам го от мястото където е окачен педала. Някакви идеи или подходящи смазки или спрейове?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скърцащ педал на съединителя
Collapse
X
-
Re: Скърцащ педал на съединителя
gorole написа:Ужасно ме дразни, чувам го от мястото където е окачен педала. Някакви идеи или подходящи смазки или спрейове?Fiat Stilo 1.8 16V
-
gorole написа:Е сега ако ми кажеш, че нямаш "airbag failure" съвсем ще ме съсипеш xexexexe...Какъв цвят ти е Стилото, че не са много, нали се сещаш...Ще погледна в англ. форум, но мисля, че там никой не го беше решил сам проблема, а при дилъра.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Лош контакт на оранжевия конектор под седалката. Предишния собственик толкова често го е човъркал, че беше смачкал едното перо. Наложи ми се да разглобявам целия конектор и да изправям перото, което е по-тънко от вестник! Накрая спря да се лигави и вече година не се е обаждало. Кантара бачка, защото сутрин като си сложа чантата на пасажерската седалка и почва да ми мига оня символ на таблото.Твойто стило с колко врати е? Питам, понеже преди месец се видяхме с Цецомецо (от форума), който е с 1,8-3 врати да ставним колите. Оказа се, че почти работим на едно и също място. :D Единствената разлика беше, че хода на скоростния лост при него е чувствително по-къс от моя. Та се питахме дали 3 и 5 врати нямат накаква разлика в скоростната кутия А, а как е вариатора след ремонта?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Стилото е 3-врато - бордо, версия "динамик" с 16’’ джанти и уникалния skywindow, по който обаче има проблем и е запецнал - като дойде лятото ще търся гараж да го разглобя, че не е работа за навън ако завали, хехе. Вариатора беше добре до време, но сега пак е като дизел, явно не е била за кит, а за нов.Stilo 1.8 16V
Коментар
-
колеги и на мен ми скърца но не се лъжете не педала вътре http://www.fiatforum.com/stilo-guide...squeaking.html а това на линка буталцето на помпата или каквото е там на съединителя аз съм с пунто 2000 год и вище там някои да натиска педал а ти да гледашФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар