Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Едно питане за обслужването на Мареа 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно питане за обслужването на Мареа 1.6

Колеги може би има много теми за това но неможах да намеря точно това което ми трябва на мен.та етоя и моита болка(парична) ангренажен ремък-56 лв2 бр. ангрнажни ролки- 82лв+26лвмаслен филтър-10 лввъздушен филтър- 23 лвгоривен филтър- 17 лвмасло- 48 лв Селения2 бр. пистови ремъци- 26лв +20лв2 бр ролки за тях- 18лв +78лвОбщо : 404лв настръхва ми косата башка още 100 кинта за работаНа мен ми се струва много а на вас?
    кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

всичките ти цени на частите са високи. ремъците при мен за климата за алтернатора и хидравликата около 50 лв. ролки 2 по 30 и няколко лв. въздушне филтър 10 лв, маслен 5. за другите цени провери на сайта на хитко за ангренажа и там са ти доста високи.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

някои неща са скъпи - примерно въздушния филтър и пистовите ремъцитрудът е добресамо дано са се справили с ангренажния ремък
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
        някои неща са скъпи - примерно въздушния филтър и пистовите ремъцитрудът е добресамо дано са се справили с ангренажния ремък
        не плаши ората, при правилно сложен ангренаж трябва да си идиот, за да сложиш новия грешно/говоря без фиксатори/
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

идиоти колкото щешне един или двама колеги от форума са си патили
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Скъпичко е - дано да е качествено. Масления филтър обаче ми се струва съмнително евтин. Иначе за работата е добре.
            Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
            MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
            Engine Stamp: 176B9.000
            Version Code: 176BV
            Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

Споко колеги аз нищо не съм правил още :D Ходих днеска до ИталБулКома тва е специализирания център за италиянски коли.Та тия умопомрачителни цени са от там След шока които преживях веднага хукнах по магазини и сервизи.И сега съм обнадъжден заради това се усмихвам такаангренажен ремък + ролки те -129 лв (Даико) маи били добримаслен филтър- 6 лввъздушен филтър- 12 лвгоривен филтър- 15 лв Обаче казаха че моита можело и да го няма тоя ако може някои да кажемасло- 48 лв ще го взимам от там щото си държа да е Селения3 бр питов ремък- 12 лв+6 лв+10 лв Тука пък казаха че били три ремъка пак ако може някои да каже(с климатик съм)ролки за тия ремъци 1бр-25 лв тука па казаха че била една ролка пак ако може да ми каже някои колко саОбщо : 263лв като ми обещаха че ще направят отстъпка Съответно ходих и в сервиз там искат 50 кинтаТова вече е поносимо
              кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

3 са ремъците и 2 ролки за тях/2 пистови и 1 обикновен за хидравликата/. това не включва ангренажа и ролките към него.
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                X