Колеги може би има много теми за това но неможах да намеря точно това което ми трябва на мен.та етоя и моита болка(парична) ангренажен ремък-56 лв2 бр. ангрнажни ролки- 82лв+26лвмаслен филтър-10 лввъздушен филтър- 23 лвгоривен филтър- 17 лвмасло- 48 лв Селения2 бр. пистови ремъци- 26лв +20лв2 бр ролки за тях- 18лв +78лвОбщо : 404лв настръхва ми косата башка още 100 кинта за работаНа мен ми се струва много а на вас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едно питане за обслужването на Мареа 1.6
Collapse
X
-
всичките ти цени на частите са високи. ремъците при мен за климата за алтернатора и хидравликата около 50 лв. ролки 2 по 30 и няколко лв. въздушне филтър 10 лв, маслен 5. за другите цени провери на сайта на хитко за ангренажа и там са ти доста високи.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
sev написа:някои неща са скъпи - примерно въздушния филтър и пистовите ремъцитрудът е добресамо дано са се справили с ангренажния ремъкLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Споко колеги аз нищо не съм правил още :D Ходих днеска до ИталБулКома тва е специализирания център за италиянски коли.Та тия умопомрачителни цени са от там След шока които преживях веднага хукнах по магазини и сервизи.И сега съм обнадъжден заради това се усмихвам такаангренажен ремък + ролки те -129 лв (Даико) маи били добримаслен филтър- 6 лввъздушен филтър- 12 лвгоривен филтър- 15 лв Обаче казаха че моита можело и да го няма тоя ако може някои да кажемасло- 48 лв ще го взимам от там щото си държа да е Селения3 бр питов ремък- 12 лв+6 лв+10 лв Тука пък казаха че били три ремъка пак ако може някои да каже(с климатик съм)ролки за тия ремъци 1бр-25 лв тука па казаха че била една ролка пак ако може да ми каже някои колко саОбщо : 263лв като ми обещаха че ще направят отстъпка Съответно ходих и в сервиз там искат 50 кинтаТова вече е поносимокола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар