hf hpe написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спойлер за Типо
Collapse
X
-
Blade написа:Еми аз си мисля че поне малко ще подобри стабилноста на колата при висока скорост. Нещо да не съм в грешка? Доколкото знам крилото натиска задницата и така по завоите има по малка вероятност да се пързаляш.Абе я които разбира да обясни като хоратаTipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Тук си в голяма грешка ако смяташ че всяко нещо добавено по екстериора на колата е нарочно не сложена само защото пречи нещо си сбъркал адреса...как тогава в по спортните версий на същите модели се появяват тези уж "излишни" прагове споилери и езици по бронята, ушички по капака...Не се слагат фабрично само поради причината че струват пари, и никопй ням да ти ги сложи при положение че едва 10 на сто от потребителите са готови да платята за такива екстри.....пак ви казвам кичете ги ако иксате като коледно дърво стига да не ви пречи при нормалното транспортиране няма да има никаква разлика за вас по отнощение на аеродинамините характеристики на колата....само гледайте да не слизате много надолу с сток окачването че вече веднъж оставяш собствено направения ми преден спойлер в едно недалечно градче
Коментар
-
Абе вярно си е че по нашите пътища, си е чиста загуба на пари да се прави кои знае какво по колата, ама нали е газариика и нали съм със спортно окачване та мисля със времето да си сложа поне тия неща които не пречат. Е пак не бих се разделил с много кинти де, че един познат си купи цял бодикит и на 2-рата седмица го джаснаха некви
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар