Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea 1.9 JTD Common Rail

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Толкова ли няма с кого да отидеш , "дърт" шофьор , и да ти я докара? ако този човек не ти е познат, колата може да претърпи някоя нежелана интервенция по пътя.

Коментар

Ами няма за съжаление... всички около мене са доста заети А Този е стар познат на баща ми и се занимава с това от много време и да чукнеме на дърво се надявам да няма проблеми.

Коментар

sMiLeFaCe написа:
        Ами няма за съжаление... всички около мене са доста заети А Този е стар познат на баща ми и се занимава с това от много време и да чукнеме на дърво се надявам да няма проблеми.
        В краен случей може да пристигне без радио или без резервна гума
        FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

ancho написа:
          sMiLeFaCe написа:
          В краен случей може да пристигне без радио или без резервна гума
          Аз като пращах моята кола към БГ,преди да я кача на платформата си извадих фотоапарата и най-демонстративно снимах всичко,включително и колко бензин има в резервоара (беше пълен до горе) и казах,че колата ще се прием по снимките,които ще изпратя.Нищо не беше пипнато,не че приемането стана по снимки,ама тях ги хвана шубе да пипат :D
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Е надявам се като е стар приятел на баща ми да няма издънки... Иначе и аз бих процедирал така Някой може ли да ми каже горе-долу колко харчи този двигател (Софийско)

Коментар

sMiLeFaCe написа:
              Е надявам се като е стар приятел на баща ми да няма издънки... Иначе и аз бих процедирал така Някой може ли да ми каже горе-долу колко харчи този двигател (Софийско)
              JTD-це е, КР система, но в софия под 9.5-10/100км няма да можеш да го свалиш
              FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Чак пък такъв разход не вярвам да докара.Ще принудиш човека да се откаже от колата.То по-добре да кара на бензин в такъв случай.
                Карам Ситроен,но и Фиат ми е на сърцето.

Коментар

значи аз съм с колата от подписа.в тия студове и работене на двигателя на място в градски условия само(пловдив)ми дава разход 7.4/100така че невярвам чак такъв разход да му даде на колегата
                  Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD

Коментар

Казах 9-10 защото в София разликата спрямо останалите градове е голяма, доста голяма. Даже един пич искаше да взима дизеляк Брава, пита къв е разхода в София - казаха му 9/100 , и бензиновата също е 9/100 а бензина е по-ефтин,и се отказа от дизела и си взе бензинова. Разликата между бенц и дизел в София е мн малка. Като сложиме че Мареата е комън реал двигател (по-икономичен), но пък купето на Мареата е по тежко от това на Бравата и затова сложих 9-10литра. Зависи и от начина на каране раззбира се
                    FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

То ако дизела гори 9-10, бензина отива на 12-14. 9/100 бензин в София, само ако караш нощем
                      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                        То ако дизела гори 9-10, бензина отива на 12-14. 9/100 бензин в София, само ако караш нощем
                        Ми всичко е доста относително, както казах начина на шофиране е доста важен, в Пазарджик, вярно малък град (има си доста коли) по някаква странна система майка ми беше свалила разхода на Рендето (бензин) до 4.7градско . Тъй че начина на каране е много важен, а това дали е бензин или дизел за мене отдавна няма значение, разликата в разхода се покрива от по-високата цена на нафтата. Аз харесвам дизела защото позволява много, много по-дълъг пробег от бензиновия двигател, а и неможеш да усетиш "подритването" на турбото в бензинов автомобил. :D
                        FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Working...
                        X