Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea 1.9 JTD Common Rail

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Marea 1.9 JTD Common Rail

Имам кратка история като фен на фиат, но за половин година е доста добре според мен... първата кола беше едно типо (още си го обичам) Smile после една темпра 2.0 ТД, а сега леля ми е решила да продава мареата и мисля да я купя... колата е 2002г. 1.9 TDI Common Rail на 80 000 100% реални км. Карана е адски внимателно и сигурно не е качвала над 2500 оборота А забравих да кажа, че е карана в Милано и са използвани само оригинални части и масла, както и е минавала предледи постоянно. Общо взето една от най-запазените от модела си Та... въпроса ми е какво мислите... дали да я взимам? Чух че първото поколение comman-rail двигатели са много претенциозни към чиста нафта каквато в България нямало и лесно можело да се задръсти? Моля кажете ми какви недостатъци има този модел за да си преценя най-добре дали да я взимам или не... Мерси

Може би имаш предвид 1.9 JTD?
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Изобщо не се замисляй!Ако бях на твое място досега да съм я отнесъл.....Нямаш си и представа колко е трудно да намериш "италианка", която да гледана добре.А колкото до мотора, перфектен е!Аз карам такъв и до скоро само с контрабандна нафта карах, (да чукна на дърво) никакви проблеми! Успех и не му мисли много
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Двигателя е добър,няма някакви ясно изразени дефекти или да износва често определени елементи,имайки предвид 80 к километра и годината колата е чудесна,моята я взех на 180к отново от италия и вече близо година освен концумативи и нафта друго по колата не е сменяно(Дана и така си остане занапред),така че не се замисляй ,ами направо заставай зад волана.
        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
        I am in love with my cars

Коментар

Съжалявам за объркването в заглавието, но не бях много запознат досега... Ами май ще е тя избраната Пък и за цената която по скоро е символична за мен едва ли имам шанс да намеря нещо по-добро и ново. Някой може ли да ми даде информация как да я вкарам и горе долу колко ще ми излезне?

Коментар

Всичко е готово около госпожица Мареа Сега въпроса е как да я докарам до София от Милано за сватбата? Някакви идеи и предложения? Цени? Благодаря пак за информацията.

Коментар

Давай снимки и честитооооооо!Ти ли ще се жениш??П.П. И аз вчера ходих да пазя дата
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

sMiLeFaCe написа:
                Всичко е готово около госпожица Мареа Сега въпроса е как да я докарам до София от Милано за сватбата? Някакви идеи и предложения? Цени? Благодаря пак за информацията.
                какна собствен ход1400-1450 километра са
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Снимките като дойде Сега е още срамежлива и малко надалечко и сватбата ще е на сляпо, но при положение, че е била на леля ми съм 100 % сигурен, че е поддържана и гримирана перфектно.На собствен ход... имам книжка от 4 месеца и не знам дали ще е здравословно да се пробвам автовози или нещо подобно?

Коментар

tyson написа:
                    Давай снимки и честитооооооо!Ти ли ще се жениш??П.П. И аз вчера ходих да пазя дата
                    Какво съвпадение , аз също . Кога ще бъде ?П.С. Поздравления за което :D
                    ex : Bravo 1.6 16v 103hp
                    now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

булката е Мареата, ако не сте разбрали и двамата младоженци :D
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
                        булката е Мареата, ако не сте разбрали и двамата младоженци :D
                        разбрахме ама няма значение , важното е по-често да има такива събития ( и от двата типа )
                        ex : Bravo 1.6 16v 103hp
                        now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

приятели,искам да купя Fiat Marengo 1,9 TD-1998 год или Opel Astra 1,7D-1995 год;споделете вашия опит с италиански автомобил,по-специално Фиат,защото съм с предубеждения,честно казано?Благодаря ви предваритерно!Внимавайте по пътищата!!!

Коментар

stevevai16 написа:
                            приятели,искам да купя Fiat Marengo 1,9 TD-1998 год или Opel Astra 1,7D-1995 год;споделете вашия опит с италиански автомобил,по-специално Фиат,защото съм с предубеждения,честно казано?Благодаря ви предваритерно!Внимавайте по пътищата!!!
                            С 3 думи просто казано: Ако Маренгото е в добро състояние няма да сгрешиш! Рабира се погледни да не би да е на половин милион километра, също така щом е Маренго предполагам е товарена стабилно и не е лошо да се погледне окачването!Поздрави
                            FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Днес се договорих с един човек който се занимава с вкарване на коли... Ще ми я докара първата седмица на Март срещу 800 лв.

Коментар

Working...
                              X