Та към въпроса ми- за Браво ТД100 98’:Преди около 2 седмици започнаха да ми влизат трудно скоростите, натискам педала до долу и задната кърка а 1-вата влизаше трудно. Настройх си педала на съединителя и се оправи. След 2 дни отново същия проблем Първо си помислих че е от жилото, понеже като го настроя ми влизат перфектно скоростите и на 5-та като подам газ не ми боксуваше съединителя- Смених го, но след 5 дни отново старата песен на нов глас. Да отбележа- като го настроя и на 3-тия ден като спра мога да вкарвам от трета нагоре и пак трудно. Прави ми впечетление че когато навивам гйката на жилото към двигателя загубвам скорости, и обратното- като навивам към левия калник влизат перфекто, дори и задната. Имам чувството че този съединител сам се натяга, понеже след настройване започва лека по лека да отделя по надолу.Очаквам предложения за сложния за мен проблем.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скорости Браво ТД100 98' - не влизат.
Collapse
X
-
Сложният за теб проблем е свръх елементартн - 10 годишен съединител плачещ за подмяна. Нищо страшноSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
скорости
скоростите може да не хващат не само от съединителя от жилата-или лостовия механизъм зависи модела до скоростния лост и от повреда на самите скорости тук никой не говори за ремонт на скорости аз като смених съединителя преди дисковете притискетелен и феродовия си бяха като нови лагера само беше изяден на страни и проблема си почти си остана не включваше 3-2-1 а обратното става винаги наскоро слагах една добавка тук е коментирана доста ХАДО карам вече около 40000 и за сега е добре но това е преди момента да се отворят скоростите макар че едни /майстори / ме убеждаваха че те не се ремонтират а се сменят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар