Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой знае ли за какво служат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой знае ли за какво служат

Някой знае ли за какво служат тези неща, които съм подчертална на снимката.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Регулиране височината на фаровете и осветеноста на таблото.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Бравото ти с мултиволан ли е ?
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
        Като гледам е фул с екстри. Струва ми се малко необичайно за 1.4
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

nasty написа:
          Колега погледнете касетофона-той е от обикновенният модел.Или воланът е сменян на Бравото или касетофонът.
          "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
          Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX

Коментар

А на мен ми се струва, че колегата просто показва за кое става въпрос и снимката не е нгова в това време толкова чисти стелки тц тц
            Fiat punto 1,1
            Fiat bravo 1,6 16v
            Fiat bravo 2,0 20v
            Honda civic 1,5
            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

хайде сега негово ли е , не е ли ... Как мислите дали колегата специално ще ходи до задната седалка за да снима таблото с всички екстри и да пита за 2 врътки в средата? а и километража така като го гледате, на колко е? А и изобщо ако е неговата кола, дали щеше да пита за какво са, при положение че много лесноможе да се разбере за какво е дясната, а на ляват има картинка, която не се вижда на снимката хубаво, но с просто око трябва не знам какъв да е човек за да не се сети за какво е тя. А това просто е мареа

Коментар

Позна по лоста нали ogi28
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Точно лоста и таблото не са типични за мареа.Ето го лоста, ето го и таблото.Не, че не може да е мареа, ама наистина - по какво позна бре Оги?
                  Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

колата не е моя та това снимка от интернет колата е Marea.
                    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

както казах, по горните признаци които видях на първо четене, а също ако се вгледате много тънко в детайлите, ще видите че конзолата с лостовете е от Мареа - десния лост е с врътка за чистачките, а не както при браво/а - да се движи целия за отделните степени. колкото се движи, пружинира и се връща, а степените са на врътка. Да , и по лоста предположих че е Мареа. Използвах също програма за виртуално въртене на снимката, и разгледах цялото, купе, излизах и от колата, мога да ви кажа какъв цвят е, къде е снимано, с какви гуми е.... колата е сив металик, гуми 195 /65 / 14. Докажете че не са такива, а?

Коментар

Понеже явно изчерпахме съществото на темата ще продължа анализа на снимката
                        ogi28b написа:
                        както казах, по горните признаци които видях на първо четене, а също ако се вгледате много тънко в детайлите, ще видите че конзолата с лостовете е от Мареа - десния лост е с врътка за чистачките, а не както при браво/а - да се движи целия за отделните степени. колкото се движи, пружинира и се връща, а степените са на врътка. Да , и по лоста предположих че е Мареа. Използвах също програма за виртуално въртене на снимката, и разгледах цялото, купе, излизах и от колата, мога да ви кажа какъв цвят е, къде е снимано, с какви гуми е.... колата е сив металик, гуми 195 /65 / 14. Докажете че не са такива, а?
                        Да и колата е Мареа Седан.А в багажника на колата има куфар и пожарогасител http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=78Предлагам ей от тук да ги почваме наред ---> http://images.google.com/images?svnu...=bg&q=onkonsol

Коментар

пък и е след 98 - новите табло и километраж и новата средна конзола, а тогава 1.4 вече няма
                          Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                          части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                          части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                          тел. 0883437022

Коментар

Rezko написа:
                            пък и е след 98 - новите табло и километраж и новата средна конзола, а тогава 1.4 вече няма
                            След отчаяните опити да намерим читава кола преди два дни на прибиране от София скивам една Мареа Комби 1,4.Тва чудо се чудя с педали ли е вътре и то на всичките места.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

е тва с цвета ако съм го познал , значи или съм напълно луд или имам някаква дарба! абсолютно произволен цвят написах, какъвто е и на мойта, за това го избрах, а то взех че уцелих май.

Коментар

Working...
                              X