Мога ли да разменя местата на седалките на фиат мареа-говоря за предните?Понеже шофьорската ми маи е счупена може да се мести напред назад и на гърба също но не мога да е вдигам на-горе на-долу вдига се само от едната страна и като сядам отива на зад.Някой може ли да ми каже каде правят ремонт на седалки че мн ми е неудобно сега като шофирам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с шофьорската седалка
Collapse
X
-
седалка
И аз сега като се замисля че се сменя и въртенето и вдигане но може и да стане.Работата е че е много неудобно да се кара-смисъл че седя на много ниско в колата от човека който е взек каза че е махал болтовете и мисля че трябва да намеря майстор за това ако някой от пловдив може да каже каде да отида
Коментар
-
добре де една седалка я 30-40 лв, със сигурност ще ти е по-лесно така да си решиш проблема. шините лесно ще разбереш дали пасват- легни и измери, сигурно са еднакви, но врътките ще са ти някъде към подлакътника, я влязат я неLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
абе на бравата единия болт се захваща под съвсем специфичен ъгъл доколкото си спомням, подобно е на чупките на сим-картите - чупката я прави невъзможна за объркване, така и различното навиване на единия болт прави невъзможна размяната. А може и нещо тотално да съм се объркал......ама имаше нещо гнило в дания, когато свалях шофьорската но не помня какво точно беше, ама май това.
Коментар
-
Re: Проблем с шофьорската седалка
devils_2006 написа:Мога ли да разменя местата на седалките на фиат мареа-говоря за предните?...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Re: Проблем с шофьорската седалка
devils_2006 написа:Мога ли да разменя местата на седалките на фиат мареа-говоря за предните?Понеже шофьорската ми маи е счупена може да се мести напред назад и на гърба също но не мога да е вдигам на-горе на-долу вдига се само от едната страна и като сядам отива на зад.Някой може ли да ми каже каде правят ремонт на седалки че мн ми е неудобно сега като шофирам.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар