Здрасти първо, нов собственик на Фиат Браво GT пише Проблемата е следната - скъсан ми е шофьорския предпазен колан, и търся такъв на старо ... обаче не знам какъв е Дали има пиропатрон или не ... пробвах да махна кората, но само който е опитвал знае колко кори има дето се застъпват Та значи имам еърбег, обаче той си се пълни отнякъде. (т.е. като дам контакт светва червена лампа, че не е пълен, чува се характерния звук и после лампата изгасва) Та мисълта ми е, по казаното досега може ли да се познае дали ми трябва колан с или без пиропатрон Освен това дали еърбега ще се отвори при положение, че колана е скъсан?И освен това да ми препоръчате автоморга, която да предлага съответния артикул ...Вантотрейд казаха, че ще доставят нов колан с пиропатрон за мноооого пари
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Airbag/колани ?
Collapse
X
-
Ами доколкото аз съм чел и слушал, да ти се задействат възглавниците, когато си без колан си е много опасно - травмите са тежки, а при деца може да е смъртоносно. (На една кола под наем в Германия имаше залепен цял лист с обяснения над жабката) Затова ако колата е снабдена с възглавници, коланите са абсолютно задължителни, дори на по-новите системи, възглавниците се блокират ако не е сложен колана от пътника.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
-
blondy_driver
Re: Airbag/колани ?
oduh написа:Здрасти първо, нов собственик на Фиат Браво GT пише Проблемата е следната - скъсан ми е шофьорския предпазен колан, и търся такъв на старо ... обаче не знам какъв е Дали има пиропатрон или не ... пробвах да махна кората, но само който е опитвал знае колко кори има дето се застъпват Та значи имам еърбег, обаче той си се пълни отнякъде. (т.е. като дам контакт светва червена лампа, че не е пълен, чува се характерния звук и после лампата изгасва) Та мисълта ми е, по казаното досега може ли да се познае дали ми трябва колан с или без пиропатрон Освен това дали еърбега ще се отвори при положение, че колана е скъсан?И освен това да ми препоръчате автоморга, която да предлага съответния артикул ...Вантотрейд казаха, че ще доставят нов колан с пиропатрон за мноооого пари
Коментар
-
Re: Airbag/колани ?
oduh написа:Та значи имам еърбег, обаче той си се пълни отнякъде. (т.е. като дам контакт светва червена лампа, че не е пълен, чува се характерния звук и после лампата изгасва)"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар