Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със задна чистачка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Времето се стопли и задната чистачка се оправи.Такова чудо за първи път ми се случва.Когато е много студено си работи без да е включена, когато се стопли заработи нормално.Шантава работа.
    "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
    Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX

Коментар

Parabellum написа:
      Времето се стопли и задната чистачка се оправи.Такова чудо за първи път ми се случва.Когато е много студено си работи без да е включена, когато се стопли заработи нормално.Шантава работа.
      Потвърждавам! И при мен е почти така...

Коментар

Я кажете при какви температури се появява проблема ?
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Ха-ха-ха, тия Фиат-и спирка немат, от глупав - по-глупав проблем. Половината форум се оплаква от неизправна задна чистачка, при вас пък не ще да спре. А после умуваме по некви теми - що били подценявани Фиатите.
          Bravo 1.6 16v

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
            Я кажете при какви температури се появява проблема ?
            При мен 0-5 градуса и във влажно време като че ли. Днес беше -2 сутринта, изобщо не мръдна самоволно. Всъщност от няколко дни ме слуша и не своеволничи.

Коментар

Код:
              [b][i][/i][/b]
              Здравейте и от мен.Аз също го имам тоя проблем,но след като смазах оста на чистачката,защото беше ръждясала и не фунционираше.Когато запаля и веднага почва да работи но не на интервали а постоянно,спре за секунди и пак почва.Аз мисля че проблема ще излезе от релето,защото съм разглобявал моторчето и е нищо особенно.Нямам време да се занимавам с него сега,но когато го направя ще пиша.За да не ви дразни аз направих следното,просто огкачих буксата отзаде.Правила на форума:1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
              X