Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типо - проблем с оборотите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Типо - проблем с оборотите

Привет ! От 3-4 дена на празен ход оборотите ми скачат на 2600-3000,включали на скорост всичко е наред...Та питането ми е механичен или ел. проблем ме налази и КАК да го реша !?! П.П. Много здраве и безавариини километри на всички колеги през Новата 2008г. !
    Fiat Tipo 1.6i

Проблемът ти е най-вероятно от въпросния стъпков мотор(моторче за оборотите на празен ход), има доста писано по темата, намира се вдясно на инжекциона, като си срещу него.Пробвай да го извадиш и почистиш, ако не стане си 130лв назад за нов.Разбира се по моргите можеш да търсиш също, но там гаранция няма.
    N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
      Проблемът ти е най-вероятно от въпросния стъпков мотор(моторче за оборотите на празен ход)...по моргите можеш да търсиш също, но там гаранция няма.
      Просто вземаш отверката- еврейска звезда и го монтираш за 1 минута и го тестваш още в автоморгата и ако ти заработи 900- 1000- плщаш го 20- 30 лв., колкото ти искат и си "Птицата бегач". :D
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Да ти кажа направо,колега,стъпково моторче.Същите симптоми като твоите,същата кола/на сина/-оправи се със 130 лв.ново моторче"Бош".Сега мърка като коте.Но все пак иди на диагностика.Успех!
        PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
        Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

:D :P :D Благодария Ви за съветите,тези дни се пускам да го търся това моторче. Всичко най-добро и до скоро !!!
          Fiat Tipo 1.6i

Коментар

Working...
          X