Днес бях на технически преглед в Бош и ме върнаха даде ми 0.700 изгорели газове, а казаха че трябва да е 0.300 имам пробито гърне и избита гарнитура на сакса. възможно ли е това да дава тези проценти?там ми казаха, че работят с нова апаратура и го е хванала този проблем можело др. да мина без проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с минаването на технически преглед
Collapse
X
-
Ами бате аз минах на преглед в КАТ като я регистрирвах.Спирам аз пред халето и идва полицая.Гледа номера на рамата подписва се и вика "Коя година е тая кола?" а аз му казвам "98" а тои "Аха браво ела да ти оправя документите на гишето" И тъи и не влязох в халето за Технически прегледкола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
niko_ymn написа:Колата минава тоя тест по-лесно ако е по-загряла. Моя катализатор е махнат но покриваше нормата евро 2 - дори и на тепнически преглед в Германия. Дано да е била студена, да нямаш по-сериозни проблемчета за оправяне.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
за преглед
за прегледа може вярно да минеш при други аз минавам вече пи едини си същи първоначално ме хвана за изтекъл срок търсеше 50 лв глоба веднъж за изгорелите газове -/махнал съм катализатора / веднъж за ръчната сега всичко ми е наред е ръчната вярно си е нагласих но катализатора трябва нов . Минава се с всичси документи в изправност и дори пак ме покани да хода там за 27 лв -30 лв му оставям.да знаете /ръчната се дърпа зъб по зъб хваща идеално и разликата ляво /дясно е минимална в нормите/ при мен стигна до 3 % иначе като дърпах веднага стигна и до 45 %
Коментар
-
Re: Мареа
sachma написа:devils_2006 написа:Незнам какво да правя сега каде да ходя?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар