В ECU-то na пунтото записва ли се какъв пробег е изминала колата или е само на межаничния километраж.Чувал съм че при някой коли има, дали и при мен може да се провери от компа колко са километрите???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запис на пробег в ECU
Collapse
X
-
Запис на пробег в ECU
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Е, то и да пишат и да не пишат-все тая. Гледайте какво се продава по нета в БГ:пакет - "Пълен професионалист" (гранде тарикат) .... или както е казал народа - "Който разбира тука се спира!""снимка на пакета"Върха на сладоледа - най-добрия сред добрите - Пакета се състои от продуктите HEX-USB+CAN, VAG-TACHO USB и "2х2" адаптер. С него можете да диагностицирате абсолютно всички VAG автомобили и да коригирате на показанието на километража(odometer), да четете ПИН кода на имобилайзера, и да обучавате ключове - т.е. можете да направите "всичко" с всеки един VAG автомобил.т.е. гаранция за пробега няма независимо от модела на автомобила. Не пускам линк по обясними причини. А колкото до цената-съвсем приемлива е за тези възможности. Като се замисля само колко ми струва един ключ+обучение в АИ...направо съм го изплатил баси.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Колата е Пунто 1.2 края на 98 ма произведено. , но е с механичен километраж и показва 93 000Освен това отвътрешната страна на предната врата има един прокъсан стикер от смяна на масло Selenia пише 2005 та година и 68000 км.Дали може да се вярва че е на толкова колата? Не ми се вярва да са я слагали тази лепенка с цел заблуда, предполагам че щяха да ми я покажат ако са искали да ме лъжат когато я купувах.И нормално ли е в Италия в една автокъща Birindeli.it Пунтото да е струвало 500 евро? Защото на targa-та беше написана тази ценаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар