Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запитване за предница

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запитване за предница

Здравейте колеги днес забелязах че отпред вдясно разстоянието от гумата до калника е с 1 сантиметър повече отколкото отпред в ляво.Това може ли да стане при разбит шарнир или биалетка щото нещо също похлопва.Амортитсьорите са нови пружините са спортни.Колата е браво 1.4
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

не може да е от това
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Как пък го измери и сигурен ли си,че е вярно?Колата на равно ли беше?Сигурен ли си,че единия калник не е ремонтиран?Най добре,за да отхвърлиш съмненията иди на стенд-там хората ще ти кажат.Успех и дано притесненията да са напразни!
      PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
      Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

ами точно и на стенд съм ходил там сложиха една греда под двата носача и под гредата надигнаха с крик и когато гумите бяха във въздуха отдалеч си личеше че просто има около един сантиметър разлика от гумата до земяната а там е супер равно
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Добре бе,колега,като си ходил на стенд какво ти казаха там?Така както си задал въпроса нестава ясно.Ако са специалисти щяха да ти посочат причините-така на око не става работата.
          PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
          Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Десен амортисьор според мен за смяна!До колкото помня имаше някъде тема. Не се сещам в този форум ли съм я чел или в друг, но там обесняваха как ако имаш изпуснал амортисьор налягането на пружината просто изтласква колата на горе.Аз нямам лични наблюдения. Просто така четох, и ако е така (което е логично) провери амортисьора!
            O.E.Motorsport

Коментар

Working...
            X