Винаги когато зареждам газ от ЛукОЙЛ ми се струва, че двигателя ръмжи по-агресивно и е по шумен от обикновено, но като вървене няма разлика. И понеже ЛукОЙЛ са производители се чудя дали шума е следствие на по-високото качество на газта???
Винаги когато зареждам газ от ЛукОЙЛ ми се струва, че двигателя ръмжи по-агресивно и е по шумен от обикновено, но като вървене няма разлика. И понеже ЛукОЙЛ са производители се чудя дали шума е следствие на по-високото качество на газта???
Според мен е невъзможно да е от по-високо качество на газта. От всичко което съм чел по въпроса излиза, че пропан-бутанът "обезшумява" работата на двигателя, такаче според мен логиката е, "колкото по-качествена газ, толкова по безшумен двигател". Но може и да греша, да каже някой по-голям авторитет.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Ето тук лесно можете да сметнете колко спестявате с това гориво. http://autogas.dir.bg/Savings.htmЦените не са актуални, но Вие си ги нанесете сами, натиснете копченцето PRESS и хопааа.... П.С. Предлагам темата да бъде преместена в "Газови уредби" или върната във "Вечнозелените".
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар