Това не ми се беше случвало. Синът ми тръгва с колата и се прибира след 5 мин. нещо чукало отпред, оказа се че ми замръзнал десния мортесьор, просто не реагира. Окъпах го с гореща вода и се отпусна, после аз я подкарах и започна левия да чука, но с карането се оправи. Някой патил ли е от такова нещо. Не че е фатално няма какво толкова да се повреди, но е неприятно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замръзнали амортесьори
Collapse
X
-
Като ученик работех на автомивка.Проблемът засяга предимно италианските марки и тук-там някой СЕАТ.Размразявали сме ги с десетки.В момента,в който температурите паднат под -7 или -8,задължително сутринта чакат поне двама със замръзнали амортисьори.Нямам логично обяснение за това...амортисьорите продавани в Италия и Испания би трябвало да са същите като тези в Германия или Щвеция..ама явно не са.
Коментар
-
Salvador написа:Като ученик работех на автомивка.Проблемът засяга предимно италианските марки и тук-там някой СЕАТ.Размразявали сме ги с десетки.В момента,в който температурите паднат под -7 или -8,задължително сутринта чакат поне двама със замръзнали амортисьори.Нямам логично обяснение за това...амортисьорите продавани в Италия и Испания би трябвало да са същите като тези в Германия или Щвеция..ама явно не са.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
thedon написа:Аз карам италиански автомобили от 10 години. Досега никога не ми се е случвало да ми замръзне амотрисьор. Според амортисьора нали има гумен маншьон и най-вероятно той да е скъсан и от там да влиза влага. Ходил съм на Пампорово с фиата и при -20 градуса нищо не ми е ставало. Учудвам се че има такива случай.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар