Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опасно ли е да капе антифриз?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Опасно ли е да капе антифриз?

ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ,КОЛЕГИ-ИМАМ ПУНТО 1.2.95 ГОД.ТА ВЪПРОСА МИ Е-ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ,НЕ ВИНАГИ/ТОВА Е СТРАННОТО/ИМАМ МАЛЪК ТЕЧ НА АНТИФРИЗ.КАПЕ ЛЕКО ТОЧНО ПОД ВОДНАТА ПОМПА.А ТЯ Е НОВА,СМЕНЯХ Я ПРЕДИ 4 МЕСЕЦА.КОГАТО Е ЗАГРЯЛ ДВИГАТЕЛЯ,НЕ ТЕЧЕ.КОГАТО ИЗСТИНЕ ПОЧВА ПО-СКОРО ДА СЪЛЗИ ПО МНОГО МАЛКО,НО ОБРАЗУВА ЛОКВИЧКА,ПОНЯКОГА.АКО ГО ОСТАВЯ ТАКА,ИМА ЛИ ОПАСНОСТ ОТ НЕЩО ПО СЕРИОЗНО,ЗАЩОТО ДОЛИВАМ АНТИФРИЗ РЯДКО,НО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ АКО НЕ ВЗЕМА МЕРКИ,ДАЛИ НЯМА ДА СТАНЕ НЕЩО ПО-СЕРИОЗНО.С ЕДНА ДУМА МОЖЕ ЛИ ДА ОСТАВЯ ДА СИ ПОДКАПВА АНТИФРИЗ.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО..Писането с големи букви се приема като викане.Мисля ,че един път ти беше направена забележка за това.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...аторски екип на fiat-bg.org.

като изстине колата ти се свива някое уплътнение около водната помпа, или уплътнението около лагера й. Незнам точно как е помпата на пунто. Няма страшно карай го така, като почне да капеповече тогава се заеми с проблема.
    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Опасно дотолкова че да не не ти падне нивото под критичното.Имаш ли лампа която да ти показва ако нивото му намалее?А и зависи колко е разхода.Ако не губи много, да речем 100-200 грама на 1000км карай докато не се влоши съвсем.По-скоро е неприятно.
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

УСПОКОИХТЕ МЕ ,КОЛЕГИ.НЯМА ДА МУ ОБРЪЩАМ ВЕЧЕ ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ.ЗНАЧИ ТО СЪЛЗИ МНОГО МАЛКО,МОЖЕ БИ С 3 СМ.МИ НАМАЛЯВА НИВОТО ЗА 2 СЕДМИЦИ.ДОБРЕ ЛИ Е СПОРЕД ВАС ДА ГО ОСТАВЯ ТАКА.

Коментар

ДАЖЕ И ПО-МАЛКО,НЕ Е ЗА 2 СЕДМИЦИ,А ПОЧТИ СЛЕД МЕСЕЦ СЪМ ДОЛЕЯЛ МАЛКО АНТИФРИЗ...Писането с големи букви се приема като викане.Мисля ,че един път ти беше направена забележка за това.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...аторски екип на fiat-bg.org.

Коментар

Working...
          X