Имам от скоро мареа HLX интересува ме следното под шофьорската седалка има някъв кабел с букса които е откачен за какво е това нещо и каде да се върже?Според мен е отопление на седалките а според вас?там кадето има някво копче за спиране на бензиновата помпа под шоф. седалка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Незнам каква е тази букса.
Collapse
X
-
HLX с колко възглавници???Значи на моята всички кабели са включени, но аз имам Въздушни възглавници във облегалките на седалките и електрическа шофьорска седалка за нагоре-надолу и за подложката в лумбалната област. До колкото знам - моята няма подгрев на седалките. Важният момент е и коя година ти е Мареа-та, ако примерно е 10 годишна - може да са изключили умишлено еърбеците ако имаш такива.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Re: незнам каква е тази букса
devils_2006 написа:Имам от скоро мареа HLX интересува ме следното под шофьорската седалка има някъв кабел с букса които е откачен за какво е това нещо и каде да се върже?Според мен е отопление на седалките а според вас?там кадето има някво копче за спиране на бензиновата помпа под шоф. седалкаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар