Здравейте Колеги,от 2-3 дена не ми работи вентилатора на парното-мерих има напрежения до буксите на резисторите и тази за 4-та степен.След това свалих резисторите и премерих съпротивлението им но нямаше никой там-от каде мога да намеря тази част?Отделно според мен трябва да сваля вентилатора(понеже и на 4-та степен не работи) и започнах да развивам всякакви рапидки-но уви не се справям Моля някой ако знае как се сваля този вентилатор да ми даде идея.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вентилатор на парно-помощ.
Collapse
X
-
След като развиеш всичко, което държи вентилатора го завърташ на 90 градуса и той пада. Внимавай като си отдолу да не ти падне на главата, че не е много лек! И на мен не ми работеше нито една степен, но се оказа проблем в ключа в централната конзола - почти се беше разтопила клемата за 1-ва степен а по схемата тя не работи ли не работи нито една друга степен.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:След като развиеш всичко, което държи вентилатора го завърташ на 90 градуса и той пада. Внимавай като си отдолу да не ти падне на главата, че не е много лек! И на мен не ми работеше нито една степен, но се оказа проблем в ключа в централната конзола - почти се беше разтопила клемата за 1-ва степен а по схемата тя не работи ли не работи нито една друга степен.Bradwa 1.8-goliama pri tova
Коментар
-
за ел.майстори!
Колеги,разглобих моторчето и го сглобих и го пробвах на акумулатора направо и работи.На буксите на моторчето и тази на резисторите имам напрежение 12V обаче като включа моторчето не върти -давам букасата на моторчето на късо-предпазителя не изгаря Ако има майстори който могат да ми го обяснат това-целя съм в слух.Bradwa 1.8-goliama pri tova
Коментар
-
На блока с резисторите имаш и една термична защита - провери я и нея.Точно под резисторите е.Това е на темпра но мисля че при теб този блок е същия.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар