Хорица реших първата ми кола да бъде Fiat Brava четох доста и стигнах до извода ,че 1.6 16V 100-тина коня е най-добре спрямо разход качество на производство ,не разбирам много за това се надявам да ми помогнете 1-во четох доста за имобилайзера за ключовете и.т.н. въпроса ми е, ако в крайна сметка попадна на кола която харесам и тя се предлага с имобилайзер но без тези допълнителни ключове и прочие много ли ще съм прецакан.Не разбрах много.2-ро искам да ви попитам , аз мисля че вероятността да попадна на по-читав автомобил е ако го купя от краен клиент, правилно ли мисля или греша ...Не отказвам каквито и да било съвети за купуването на Fiat Brava 1.6 .Ако някой продава да свирка Мерси Добре дошъл колега във фрумаМестя ти темата в подходящ раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще си взимам Brava 1.6 16V Съвети за имобилайзер и купувач
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Гледай да си е с 3-те ключа, ако ли не поне с 2 и свали от цената.За другия въпрос е до късмет , но за препоръчване е да не е карана тук.Иначе 1 оглед в сервиз за диагностика и ходава част и ако кажат ок е и ти хареса - взимай пък то си покажеLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
Ми според мен мотора е добър, става и за семейна багажника е големичък, няма да сбъркащ мисля. На извънградско разхода е добър и колата върви доста стабилно, н она градско си качва разход до 12 но това е нормално. като я избиращ гледай дръжките на вратите да не са износени много, че при бравите това е често срещано а и е белег на яко каране хахаха. иначе за имобилайзера моита има които за сега не прави проблем а и имам 2 ключа (за пръв път разбирам че има и трети) Успех!Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Ми според мен мотора е добър, става и за семейна багажника е големичък, няма да сбъркащ мисля. На извънградско разхода е добър и колата върви доста стабилно, н она градско си качва разход до 12 но това е нормално. като я избиращ гледай дръжките на вратите да не са износени много, че при бравите това е често срещано а и е белег на яко каране хахаха. иначе за имобилайзера моита има които за сега не прави проблем а и имам 2 ключа (за пръв път разбирам че има и трети) Успех!Brava 103HP
Коментар
-
miro2177 написа:като я избиращ гледай дръжките на вратите да не са износени много, че при бравите това е често срещано а и е белег на яко каране хахаха. Успех!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:miro2177 написа:като я избиращ гледай дръжките на вратите да не са износени много, че при бравите това е често срещано а и е белег на яко каране хахаха. Успех!Brava 103HP
Коментар
-
Roko написа:qvkata-dcs написа:nasty мерси за вниманието .. стана каквото стана"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:като намериш нещо може да се обадиш да видим как е може да се качи за диагностика поне на окачването гледай как е маслото и други такива да не пуши като даваш газ"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар