Имам няколко въпроса за фарове H4.Първо защо 2та фара имат различни малки отражатели (това, което е до крушката)?Единия има форма на малка чашка и е обърнат назад към купето и закрива крушката. Предполагам светлината се отразява първо в него и след това в големите рефлектори и отива напред. Така ли е или това просто закрива крушката, за да не заслепява?Другият има форма на полумесец и пак е разположен пред крушката и гледа назад. Т.е. 2та фара (ляв и десен са различни).Освен това забелязвам, че тези малките рефлектори за които питам не са огледални, а са матови, т.е. някакъв метал, който не е полиран, а е грапав и съответно ако това е рефлектор, а не капак или нещо такова, то той не си върши своята работа. Питам, защото се чудя дали да ги полирам, дали да ги махам изобщо, дали да сложа 2та да са еднакви от 1я от двата типа, кой е по-добър и т.н.Фаровете са ВАЛЕО (Valeo), ако това има значение.Големите рефлектори са перфектни, почистени са, но като цяло не ми харесва как светят. Дилемата ми е да слагам ксенон или да подобрявам нещо по тези + ел.инсталацията.Всякакви съвети са от полза
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо - фарове
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар