Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво значи това?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво значи това?

колеги искам да попитам какво значи това като ти светне тази лампанякой ако знае да ме светне за какво става на въпроссамо да подчертая това е нещо като крушка и удивителен знак вътре в неямисле че ти показва за изгоряла крушка но всичи ми светятблагодаря предварително
    Прикачени файлове
    Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD

Някоя крушка по външното осветление ти е изгоряла.
    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
    ...and justice for all

Коментар

...или някоя от крушките не дава добър контакт. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

А случайно да ти свети всеки път когато си на фарове или габарити
        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
        I am in love with my cars

Коментар

по принцип да но по някое време като му стане кев изгасва

Коментар

а че е изгоряла някоя от крушките ме съмнява защото съм я гледал като свети лампата на таблото всички крушки вън светят,и като не свети лампата на таблота пак вънка си светят всичките.това съм го правил на едно място без да се движи колата

Коментар

правете хубави и фокусирани снимки на такиви дребни неща, за да се вижда ясно какво е. Е сега ше се яви някой с такава Мария, и ще каже какво е това. Знака за изгоряла крушчица на номера е друг, ама дали пък не е това?

Коментар

При мен една от крушките в задния габарит не дава добър контакт и понякога светва тази лампа, не знам как е на седана, но на комбито има по 2 крушки в габаритните светлини отзад. В началото и аз си викам: всички светят... ама се загледах че единия свети по-слабо, ударих леко с длан пластмасата и крушката светна, съответно индикацията угасна
                Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Сигурно е че някоя лампа е игоряла, или ако изчезва, няма добър котакт. А, погледна ли осветлението на задния регистрационен номер?
                  FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

наистина е както казва колегата Dzverодеве пала и гледам пак свети лампата на таблото излизам и гледам ту левия ту десния габаритвикам светят да му еба майката но по едно време гледам пак и виждам верно бе те са с 2 крушки на габарит и едната не свети (лявата)чукнах по пластмасата и светва влизам вътре лампата е изгаснала викам си браво колега Dzverмерси

Коментар

благодаря на всички за отговорите

Коментар

не дава добър контакт накоя крушка най вероятно за осветление на номера щом всички останали светят.
                        FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

zombaiko написа:
                          не дава добър контакт накоя крушка най вероятно за осветление на номера щом всички останали светят.
                          М да може и на номера да е.Аз там съм със сини диодчета да не се виждам нощем/как не са ме заклещили куките още/ и моята ламба на таблото свети.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                          X