колеги искам да попитам какво значи това като ти светне тази лампанякой ако знае да ме светне за какво става на въпроссамо да подчертая това е нещо като крушка и удивителен знак вътре в неямисле че ти показва за изгоряла крушка но всичи ми светятблагодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво значи това?
Collapse
X
-
При мен една от крушките в задния габарит не дава добър контакт и понякога светва тази лампа, не знам как е на седана, но на комбито има по 2 крушки в габаритните светлини отзад. В началото и аз си викам: всички светят... ама се загледах че единия свети по-слабо, ударих леко с длан пластмасата и крушката светна, съответно индикацията угаснаFiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
наистина е както казва колегата Dzverодеве пала и гледам пак свети лампата на таблото излизам и гледам ту левия ту десния габаритвикам светят да му еба майката но по едно време гледам пак и виждам верно бе те са с 2 крушки на габарит и едната не свети (лявата)чукнах по пластмасата и светва влизам вътре лампата е изгаснала викам си браво колега DzverмерсиFiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD
Коментар
-
zombaiko написа:не дава добър контакт накоя крушка най вероятно за осветление на номера щом всички останали светят.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар