Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електроусилвател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Електроусилвател

Някой може ли да ми обясни принципа на електро сервото, и дали е нормално волана да не се връща сам при излизане от завой?
    FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Съвсем нормално е да ти се връща волата на излизане от завой, притеснявай се ако престане
    Fiat Punto 1.7TD
    Mazda 626 2.0
    Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
      Съвсем нормално е да ти се връща волата на излизане от завой, притеснявай се ако престане
      Ами именно, не че въобще не се връща, ама иска да му помогнеш, ясно и знам, че има проблем там в едни тампони дет са 260 лв. и тряяя се сменят, обаче не знам дали и това е от тях. А сервото е много на ниво, никви забележки няма!
      FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Ми то май от изправна предници и правилен реглаж се връща волана в положение което съотвества за движение направо.Утре ми предстои да покарам на баща ми Ивекото с разкрачена вече предница-ВЕЧЕ защото е на 315 000 км. и нищо не бутано по нея.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Ми то май от изправна предници и правилен реглаж се връща волана в положение което съотвества за движение направо.
          Точно така. Връща се от самата геометрия на предницата.
          My car is the best :P
          Fiat Tempra SW 1.9 TD

http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/index.php?5

Коментар

Ами....стенд е правен преди 6 месеца някъде! Дали може да е от тези тампони?
            FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

ancho написа:
              Така едва ли някой може да ти каже категорично,че тези тампони са причината.Отиди пак на стенд и там ще ти кажат дали са те,няма смисъл да ги смениш и после да се окаже,че не са те виновните.

Коментар

peho написа:
                ancho написа:
                Така едва ли някой може да ти каже категорично,че тези тампони са причината.Отиди пак на стенд и там ще ти кажат дали са те,няма смисъл да ги смениш и после да се окаже,че не са те виновните.
                Сега покрай смяната на маслото и тая рабора ше стане!
                FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Working...
                X