Колеги, онзи ден ми направи впечатление че нещо ми виси от задната лява гума. Първоначално мислех, че съм закачил някакъв боклук, но днеска като се наврях под колата видях, че не е боклук, а някакъв кабел. Останах изключително учуден какво е това и днеска цял ден го умувам. На Пунтото освен ел.стъклата друга електроника нямам, нямам датчици, нищо. Въпросния кабел го има само отляво, на дясното колело няма такова нещо. Успях да го снимам и предварително се извинявам за лошото качество на снимките, но от телефона толкова Yellow_Flash_Colorz_PDT_34. Ако някой знае какво е това, ще съм адски благодарен, ако сподели.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това??!
Collapse
X
-
FaceLess написа:И баща ми каза така, но няма логика на кола без ABS да има кабел за датчика. А и така да е, защо е само отляво, на Ксантията на баща ми си има на всяко колело.
Коментар
-
Колега KrAs, датчици за накладки има само на дисковите спирачки, а при тези са барабани lov, ти ме хвърли в еб*си филма. Май май утре ще се вдигна до майстора да ми прегледат хубаво колата, че това да смениш цял мост не е ето така просто от нямане какво да правиш, трябва нещо по-сериозно.Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
FaceLess написа:Колега KrAs, датчици за накладки има само на дисковите спирачки, а при тези са барабани lov, ти ме хвърли в еб*си филма. Май май утре ще се вдигна до майстора да ми прегледат хубаво колата, че това да смениш цял мост не е ето така просто от нямане какво да правиш, трябва нещо по-сериозно.FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
В началото като го видях и аз това си помислих, щото особено сега покрай този хубав снежец много се връткам по уличките в квартала, ама като се наведох го видях че е кабел. Нямам време да ходя до сервиза, че съм в сесия в момента, а пък не мога и да я оставя там колата, защото не знам кога ще ми потрябва да отскоча до университета и сега мога само да седя и да омувам какво е това. Дано все пак някой да го познае този чарк какъв еFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
FaceLess написа:lov, ти ме хвърли в еб*си филма. Май май утре ще се вдигна до майстора да ми прегледат хубаво колата, че това да смениш цял мост не е ето така просто от нямане какво да правиш, трябва нещо по-сериозно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар