Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв съединител да си купя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв съединител да си купя?

Здравейте, трябва да сменям съединителя и се чудя дали има значение какъв ще е. Случайно се заговорих с едно момче и то ми каза, че издържали до 200 000 км., а в магазина продавача ми каза, че може да издържи до 30 000 км. затова са зачудих дали няма някаква разлика в марките.
    Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'

:оfftopic: наскоро един колега каза че има накладки на 42 000 и има още живот в тях, така че това с километрите е относително.

Коментар

Баш на нашите коли има доста голямо значение марката на съединителя. Не си и помисляй да слагаш някой евтин, освен ако можеш сам да си ги сменяш и да пробваш да сглобиш от няколко евтини, нещо работещо. Поразтърси се из форума има няколко теми за съединители.
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

30000 км е твърде малко сигурно са пълен боклук. Струва ми се че нормално би трябвало да издържа към 60 000 км зависи от начина на каране. Ако жена кара може и 30 да не издържи.Valeo са добри.
        Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
        2000г.
        Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

Точно пък за съединителя е много относително да кажеш колко ще издържи. Може колата да се скапе и той да не е за смяна, но ако се правиш на големия състезател с пилене на гуми по светофари, въртели и.т.н. и 10 000 км. може да не изкара. Всичко си зависи как караш.
          Fiat Punto 1.7TD
          Mazda 626 2.0
          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Working...
          X