колата ми е фиат брава 1.6 16V, ’98 година и както си карах първо почна да с движи с оборотомера после спря и сега нямам. какво може да е и колко ще ми струва сега не ми работи километража и там за отчитането на километри само оборотомер си имам.
Би трябвало да си с датчик и кабелчета,а не със жило.Обикновено е заминал датчика-30лв по моргите и 250лв в магазина.Дано да не е червячния механизъм,който върти.Смяната е лесна.Гледай да вземеш датчик със същия номер на корпуса.Иначе показва грешно.
Би трябвало да си с датчик и кабелчета,а не със жило.Обикновено е заминал датчика-30лв по моргите и 250лв в магазина.Дано да не е червячния механизъм,който върти.Смяната е лесна.Гледай да вземеш датчик със същия номер на корпуса.Иначе показва грешно.
Както казва колегата няма жило - с датчик е. Червячния механизъм ако е, мога да ти го продам,имам чисто нов купен от Т&Н Кар за 54лв, давам го за 45лв.http://store2.data.bg/trace/Pics/Sni...34.JPGИмам го и датчика, работи или поне работеше (майстора който го свали, стоя при него2-3 месеца и когато отидох да си го взема ми даде този. Ако си е моя стария работи, амане знам дали не ми е пробутал някой друг. Аз тогава купих нова скоростна кутия, та тези неща ми останаха)
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар