Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да разбера коя година ми е колата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да разбера коя година ми е колата?

Става въпрос за Мареа. Искам да разбера, коя година е произведена колата, защото в италианските документи пише година на първа регистрация 2000 , но аз мисля че колата е по стара. Мога ли да разбера по номера на рамата и ако може , как?

Re: Как да разбера коя година ми е колата?

pinkdrink написа:
    Става въпрос за Мареа. Искам да разбера, коя година е произведена колата, защото в италианските документи пише година на първа регистрация 2000 , но аз мисля че колата е по стара. Мога ли да разбера по номера на рамата и ако може , как?
    http://91.92.0.122:7080/navi?GUI_LANG=3&LANGUAGE=3&COUNTRY=012&WINDOW_ID=1 &KEY=HOME&EPER_CAT=SP&MAKE=F&SBMK=FЕто тук си въведи данните.
    Bravo HGT 2001

Коментар

Има и по-прост вариант ...Виж си предните странични стъкла...има един номер и на която цифра завършва,това е годината на 1ва регистрация !!!!
      Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
      Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
        Виж си предните странични стъкла...има един номер и на която цифра завършва,това е годината на 1ва регистрация !!!!
        По-точно това е годината на производство, а и на останалите 4 стъкла го има - стига да не са сменени всичките. Няма как в завода да знаят още през 1999та кога точно - дали през 2000 или 2001 някои ще я вземе от магазина за да я регистрира, тоя печат си е там от преди продажбата. Moже и да не е цял номер а да са то4ки и само едка цифра например ...9 или ...0
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

мерси за отговора.ще погледна с интерес!като цяло кой са слабите места на колата?с темпрата имах проблеми е алтернатора и чистачките са слабост, с тези уникални рамене,държачите на перото са пластмасови и постоянно се чупят .

Коментар

Мерси за поправката niko_ymn... Точно се усетих,че съм написал продажба,а не производство ...да ме извинява колегата пинкдринк !!!.....Като цяло немога да ти дам отговор за Марея ...,но ФИАТ - ЕЛЕКТРОНИКА....тва е според мене...Малко токовете им куцат !!!! Друг ако допълни нещо,само ще е от полза да се провери от останалите !!!!
            Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Коментар

на пластмасовия корпус на фаровете, също има маркер за дата - месец и година, посочени със стрелки. Показват месеца през който е произведен фара, обикновено е до 3 месеца преди колата, ама само обикновено... ЕПЕР си виж и това е.

Коментар

Working...
                X