а може ли да ми кажете целия заден мост освен от палио от друг фиат става ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат палио, моля за съвет от собственици на такъв автомобил
Collapse
X
-
Малко стара тема, но се увеличаваме. Да се разпиша и аз, Палио "уй-кенд", 1,6, 16 клапана, 100 магарета, доста пъргав и изключително тих мотор, даже посягам да паля мотора като спирам рязко, а той си работи. Все пак не е като БМВ-то ми, Е34 все в лютеницата. Изключително съм доволен от колата, висока - качвам я на тротоара без да се притеснявам, багажника - цял фургон, разход извън града към 7 литра бензин, АГУ бях решил да слагам, но се отказах. Имах проблем с превключването на скоростите, та нова основа за скоростния лост - 40 лв, и 1 бр. жило за 160 лв. - проблема се оказа в ръждясал избирач на скоростите - където се захващат жилата за кутията, на задното жило има втулка - та тя беше ръждясала, почистване, черпене със спрей от рода на ВД-40 и грес, кранче за парното - 35 лв., остана термостата, че стрелката е все на 1/4 на скалата, самия термостат е 98 лв., но ще търся по тънко. Оста на компресора за климата е блокирала, изхвърли ремъка, явно някой лагер е фира. Това е засега. Ако някой има зор за нещо да свирка. А бре хора, тая пущина не желае да се диагностицира с предлаганата схема, та ще си взема едно ваг-че и преход, да я видя таз работа. Поздрави.Palio Weekend 1.6 16V 100 1998
Punto MK2 1.2 16 V 80 1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар