Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат палио, моля за съвет от собственици на такъв автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а може ли да ми кажете целия заден мост освен от палио от друг фиат става ли?

Коментар

Малко стара тема, но се увеличаваме. Да се разпиша и аз, Палио "уй-кенд", 1,6, 16 клапана, 100 магарета, доста пъргав и изключително тих мотор, даже посягам да паля мотора като спирам рязко, а той си работи. Все пак не е като БМВ-то ми, Е34 все в лютеницата. Изключително съм доволен от колата, висока - качвам я на тротоара без да се притеснявам, багажника - цял фургон, разход извън града към 7 литра бензин, АГУ бях решил да слагам, но се отказах. Имах проблем с превключването на скоростите, та нова основа за скоростния лост - 40 лв, и 1 бр. жило за 160 лв. - проблема се оказа в ръждясал избирач на скоростите - където се захващат жилата за кутията, на задното жило има втулка - та тя беше ръждясала, почистване, черпене със спрей от рода на ВД-40 и грес, кранче за парното - 35 лв., остана термостата, че стрелката е все на 1/4 на скалата, самия термостат е 98 лв., но ще търся по тънко. Оста на компресора за климата е блокирала, изхвърли ремъка, явно някой лагер е фира. Това е засега. Ако някой има зор за нещо да свирка. А бре хора, тая пущина не желае да се диагностицира с предлаганата схема, та ще си взема едно ваг-че и преход, да я видя таз работа. Поздрави.
      Palio Weekend 1.6 16V 100 1998
      Punto MK2 1.2 16 V 80 1999

Коментар

Working...
      X