Здравеите, от скоро съм собственик на Фиат Палио, какво да ви кажа за сега ми се струва хубава колица. Та така сега на въпроса: Понеже няма градуси там където показва температурата на анифриза, има само три деления, та перката ми включва малко под средното деление, това нормално ли е. Друго за което искам да поитам стрелката за температурата ми се струва доста игрива, та къде норнално трябва да застава, и какъв е нормалния твмпературен режим на тази кола. Не искам без компетентно мнение да тръгвам по сервизи, а нали знаете кой може, кой не може.На всички които ми отговорят благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат палио, моля за съвет от собственици на такъв автомобил
Collapse
X
-
Ами така - не влизаме често . Средното деление ти е 90 градуса. Перката ти има две скорости които се включват съответно на 87 и 92 градуса и се изключват съответно на 82 градуса първа скорост и 87 втора скорост. Работната температура е между 78 и 82 градуса. Това е за 1,7 TD Надявам се да съм бил достатъчен с обясненията.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
Здравей, имам Palio Weekend 1.2 и стрелката на температурата ми стои малко под средата.Бях пуснал такава тема и няколко човека ми писаха, че е нормално да е там.Пуснах темата защото преди 3-4 месеца стрелката беше доста по-надолу някъде на 1/4 от скалата и то в жегата и в задръстване.кара PALIO WEEKEND
Коментар
-
Карам Фиат Палио 1.6 16V стрелката ми стои малко под средната чертичка.При задръстване или на светофар или ако работи на място се дига на средната и включва перката.Като падне под чертичката изключва.Преди и на мен много ми играеше стрелката но смених термостата и сега нямам проблеми.fiat palio weekend 1.6 16V
Коментар
-
Карам същото като теб Палио 1.2 8 клапана 73 коня. И моята стрелка е малко игрива. Нормално положение е малко пос средата а в града и задръствания се качва 2-3мм над средата и се включва вентилатора. Аз съм много доволен от колицата , добра возия , пъргав двигател и приличен разход ( 10-11 градско и 7.5 извън града това е с ГИ Ланди-Ренцо)Фиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
Здравейте и от мен Палио 1,2 8V. Имам го от две години и половина. Като го взех стрелката биеше минимума, но след смяна на тормостата стой малко под средата. Перка чувам рядко, само при много топло време градско спри тръгни и т.н. Работната температура на бензиновият мотор мисля, че беше около 80 градуса стигнели да средата стрелката вече си на перка т.е. отива към 90 градуса. щом играе стрелката сменяй термостата не е скъп и се сменя за нула време две болчета 6 мм. съединението и е долу. аз сложих BEHR италиянски и вече 2,5 г. няма проблем.
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
milen palio написа:Здравейте и от мен Палио 1,2 8V. Имам го от две години и половина. Като го взех стрелката биеше минимума, но след смяна на тормостата стой малко под средата. Перка чувам рядко, само при много топло време градско спри тръгни и т.н. Работната температура на бензиновият мотор мисля, че беше около 80 градуса стигнели да средата стрелката вече си на перка т.е. отива към 90 градуса. щом играе стрелката сменяй термостата не е скъп и се сменя за нула време две болчета 6 мм. съединението и е долу. аз сложих BEHR италиянски и вече 2,5 г. няма проблем.
Коментар
-
aladin написа:milen palio написа:Здравейте и от мен Палио 1,2 8V. Имам го от две години и половина. Като го взех стрелката биеше минимума, но след смяна на тормостата стой малко под средата. Перка чувам рядко, само при много топло време градско спри тръгни и т.н. Работната температура на бензиновият мотор мисля, че беше около 80 градуса стигнели да средата стрелката вече си на перка т.е. отива към 90 градуса. щом играе стрелката сменяй термостата не е скъп и се сменя за нула време две болчета 6 мм. съединението и е долу. аз сложих BEHR италиянски и вече 2,5 г. няма проблем.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар