Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замръзнали амортисьори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Замръзнали амортисьори

От 5 дена не бях карал  колата,и днес като тръгнах осетих че няма предни амортисьори.Дали са замръзнали или са изтарвали,но да изтърват на място!Не са омаслени но като ги натисна ги няма и нещо чука.Ако някои е имал същия проблем нека пише,даите съвет какво да я права.Моята сигурно е правена за Африка.Колата е от подписа.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Имаше такава тема , подобна на товята. Потърси....Иначе това се дължи на маслото ,защото е в висок вискозитет. Абе с 2 думи почти е станало на грес в тези -15/-20 градуса. Каране му е майката , покартаи и ще се оправят...
    Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
    IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
    1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
    2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Това се случва при Пунто 1. Карал съм такова 5 години и съм нямал проблеми, но имам двама приятели с такова и на двамата им се случи същото. Единия ги смени, а другия и досега я кара със старите.
      Stilo 1.8 16V

Коментар

Колегата НСО ти отговори.... И аз ако не я карам 2-3 дена на тоя студ... се едно няма амортисьори ....Минах 10-15км и се оправи !!! Треа си каране !!!!
        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

отговор

Ами как да е карам така те чукат направо в тампоните.
          ex. punto elx 1.2i
          Lancia Libra 1.6

Коментар

ееее при мен само се усеща,че подскаща като че ли е със спортно окачване,а не ,че караш на пружина !!! Хубаво е да ги погледнат !
            Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Преди две години когато пак имаше големи студове през зимата и моите замръзваха. Доста неприятно е - трябва после много време да се кара за се "оптуснат" или да се стопли времето, но е супер неприятно по неравности... Смених предните амортисьори малко след това (взех от hit -ко) и от тогава насам нямам такива проблеми.
              Punto 1.1 SX 95г

Коментар

Re: Замръзнали амортисьори

иди на наи блиската автомивка и с топла вода и се оправят но наи добре ги смени
                FIAT PUNTO 1.2 MPI 75

Коментар

отговор

днес я закарах на автомивката като изпраскахме предницата,всичко се оправи.Мерси на всички за мнениата.
                  ex. punto elx 1.2i
                  Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
                  X