Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жената задави колата - кво да правя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasisk написа:
    по пътя не съм се опитвал да я запаля само включвах на скорост да намалям
    Ако знаеш какво си им причинил на основните и биелни лагери ...
    sigpic
    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
    475HP 11,5/1,9/191
    YouTube

Коментар

ici написа:
      krasisk написа:
      по пътя не съм се опитвал да я запаля само включвах на скорост да намалям
      Ако знаеш какво си им причинил на основните и биелни лагери ...
      мисля че не е голяма беда,когато се върти вала,работи и маслената помпа,но не е препоръчително да се правиосвен ако не бачкат спирачките
      типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
      хюндай акцент 1.5 CNG
      киа каренс +метан

Коментар

krasisk написа:
        след 10 мин ми звъни авера каза ела си земи колата нищо и няма запалила от първото завъртане та значи задави ли се трябва май въртенне без да подава никакво гориво да може да изхвърли бензина, да се подсъ6ат свещи и така, само с въртене на стартер като мене не става
        Според мен задави ли се и има кой да те тегли, даваш контакт и включваш на скорост, тя си изхвърля излишния бензин, изсушава си се и си пали, поне досега не ми се е случвало друго. Ако освен от кучия студ не е са замръзнали някъде изпарения и да пречат на нормалните процеси.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Колата запали с новите свещи и много-много0много ток и въртене. Изхвърли отвратително черен пушен, светна и лампата на маслото, ама долях. Странното беше че като извадих старите свещи електродите бяха обледени Имало няква добавка за абсорбиране на водата в горивото - някой знае ли къде да я търся?
          Fiat Brava 1.6
          Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
          Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

mita написа:
            Имало няква добавка за абсорбиране на водата в горивото - някой знае ли къде да я търся?
            Тази добавка е чист спирт.Сипи в резервоара 400-500 мл за да изгори водата с бензина, а и да не замръзва по тръбопровода.
            Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Working...
            X