системата е обезвъздушена.а последно за 300км сум изгубил 1литър.не спада като седи на място само като я карам.а мегду другото ми спменаха че имало ниакакви тестери като ги сипеш в антифриза и го оцветиавали ако гарнитурата ти е сваршила.вяарно ли е това?а за бял пушек незнам,гледах ама е студено и немога да разбера.иначе ако гарнитура е за смиана маи доста пара ще ми вземат не ми се мисли направо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем губя антифриз
Collapse
X
-
Може и радиатора да има дупчица някъде. И аз имам малък теч и не мога да го хвана откъде е, за 600км около 200мл долях. Не е болка за умиране но антифриза е мазен и навсякъде съм огледал и пипнал и няма откриване. А големия радиатор и да го сваля нямам такъв голям съд с вода в който да го пробвам да го надуя.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
е да lu40,за казан4ето на парното ама последно 300км долях 1литър и и даже малко повече.ако там има пробоина мисля,че 6те се понамокри малко.а и за тези тестери за гарнитури,някои знае ли нешто по този въпрос?нали антифриза е мазен не триабва ли дори да има и малка дупка някаде по системата да се забележе,а и за да се испари не му ли триабва малко по голиама температура,поне аз така мисля.кажете и вашите мнения.а и тosho_mt имаш ли някакво развитие по въпроса знаеш ли цени или какув може да е проблема.пиши ако разберш нешто.мерси на всички предварително.FIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар