Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агренажен ремък смяна в Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сменя се и водната помпа,защото е една от ролките.На мен ми излезна около 600 лв. всичко-ролки, двата ремъка, всички филтри(въздушен,маслен,горивен,поленов), масло(скорости,двигател).
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

На закупена нова кола при смяна на ремъка и ролките не се смена водната помпа и продължава да и тече гаранцята. От тук предполагам, че смяната на водна помпа е лукс и не е задължителна.
      BRAVA 1,4 12V
      Nissan Navara

Коментар

отговор

Ми то по същата логика да не си сменяме и ролките. Та нали водната помпа става ролка за ремъка. А пак нищо не пречи да се сменя помпа веднъж на 2 години или на 35 000 км.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

значи при нещата са доста на долу: ролка + ремък = 23 лв.масло +маслен и въздушен филтър = 32 лв.на скоростите не съм го сменял щото го бях сменил преди 10 000 км.тотал 55 лв. труда от менне знам какви са тез 600 лв. за консумативи, ама преди няколко години купих кола за 800 лв. на която+още400 ставаше за каране.
          типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
          хюндай акцент 1.5 CNG
          киа каренс +метан

Коментар

Да сравняваш Типо 1.4 с Браво JTD е най-малко несериозно. Аз ти казвам колко ми излезе. Знам ли преди мен каката, дето ми продаде Бравото, какво е сменяла. Само едната ролка ми е 120 лв. Ремъка е 55 лв. Gates - двойно усилен.Това масло, дето си го сложил за 32 лв., че и с два филтъра, не знам какво е.Аз карам само с Лики-Моли. Дори и на скоростите. За смяната на всички консумативи ми взеха 90 лв.Аз също си купих една фиестичка за 50 еуро, ама едвам се прибрах до България. Да, ама сега Бравото е в гаража на топло и сухо, а фиестичката с четири зимни гуми 135/80/13, е като едно малко туарегче в тия снегове.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

a,Q8 15w40 масло и маслен филтър-26лв,въздушен филтър 6лв,аз преди да купя кола се консултирам какви цени са консумативите-за какво ми е кола дето ще ме обезкостява след всяко обслужванегори ми 10-11 газ в града на дълго 6-7,масло не гори,колата ме устройва .
              типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
              хюндай акцент 1.5 CNG
              киа каренс +метан

Коментар

Всяка кола която е сравнително по-нова година обслужването и струва скъпо (в момента проучвам цените за обслужване на стило и парите, които съм дал за бравата сега ми са струват много малко)
                BRAVA 1,4 12V
                Nissan Navara

Коментар

Working...
                X