Проблем!Както си карам и свивам към Била - Хиподрума и изведнъж загасва (нямаше дупки точно там - случва се на паркинга). Реших че нещо от газта го прави това (мразя газ) и решавам да запаля веднага. Какво се оказва - ток има, газ има, бензин има, вода има - всичко има но не иска да пали. Само се върти но не иска да завърти самите валове. Предполагаемо е по звук - бендикс - т.е стартера не иска да захапе самите валове или нещо такова - май не разбирам много и не го обяснявам добре.Както и да е купих си въже и един приятел ме драпна 400 по нататък - без това утре мислих да я давам на майстор да й чисти инжекциона и да настройва клапани и т.н и сега има още нещо което има да направи.Гадно е без кола - дано я възроди по бързо.Ако некой му се е случвало подобно нещо нека сподели вероятната причина. Благодаря Ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем - както си карам и спря!
Collapse
X
-
ремъка беше сменен преди няма и 10 000 км , но за съжаление предния майстор който го смени май не го бива. На това отгоре и имаше масло точно там и аз му казах да оправи това, но ме моташе поне 10 пъти и най накрая издаде багажа. Както и да е сега ще се разделя предполагам с 500 лева за всичко - но нали трябва да се кара. Вече действат по нея и дано по скоро чуя ръмженето на двигателяMit®
Коментар
-
цени на клапани
ако искате ще ви досаждам с нещата около ремонта:Значи днес майстора отвори двигателя: и се оказа че са заминали само клапаните 16 броя, засега не се вижда да е зле главата и буталата, но ще ги зачисти и тях.Та сега най важното: главния проблем му беше дали ще има в наличност клапани: аз звъннах на Т&N car и на един магазин на Стамболийски:ето резултата:Т&N car 850 4405 - цена на клапани: 11 лева бройката, при условие че сега нямат изпускателни и трябва да се чака.Магазин на Стамболийски 155: 9200181 - цена на клапани: 8.80 лева бройката, и ги имат в наличност Ще споделям и други подобни случай за да съм полезен на другите с Фиатки.Mit®
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар